Home
Workshops
Publicaties
Behandelde zaken
Over SMI
Contact

SMI behartigt de belangen voor de middelgrote en grote installatiebedrijven die zijn aangesloten bij UNETO-VNI en werkzaam in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of sprinklertechniek en actief in de woning- en utiliteitsbouw, de industrie en de infrastructuur. SMI werkt nauw samen met UNETO-VNI, die tevens in SMI participeert. 

De kracht van deze samenwerking zit ‘m vooral in het feit dat de activiteiten van beide organisaties complementair zijn. Als brancheorganisatie richt UNETO-VNI zich op de collectieve belangenbehartiging en - wat betreft aanbestedingen - met name op de regelgeving en de informatieoverdracht naar haar leden. Als onafhankelijke partij is SMI een gedegen gesprekspartner voor de aanbestedende diensten. Op die manier kunnen we in individuele gevallen controleren of de geldende regels ook daadwerkelijk en correct worden toegepast. 

De leden van UNETO-VNI maken gebruik van gratis dienstverlening. Deze omvat :

  1. juridische ondersteuning en advies op het gebied van aanbestedingen
  2. juridische ondersteuning en advies bij bouwcontractuele aangelegenheden zoals uitleg UAV's, contracten, waarschuwingsplicht etc.
  3. verbeteren van aanbestedingspraktijk, wat leidt tot doelmatige aanbesteden met lastenverlaging
  4. beoordelen en volgen van aanbestedingsprocedures
  5. periodiek SMImail, de nieuwsbrief vol praktische tips over aanbestedingen
  6. opleidingen en workshops aanbestedingen en bouwrecht

Meer informatie vindt u op www.uneto-vni.nl


©2006 SMI | Disclaimer | info@smiweb.nl | Bredewater 20 Zoetermeer | T 079 - 323 77 62 | F 079 - 323 85 50 | KvK 27180924